Werktekening voor kleding laten maken

Voor mijn nieuwe lijn had ik een bedrijf nodig voor een werktekening kleding te laten maken. Het ontwerpen is erg leuk om te doen en daarna om er leuke jurkjes, broekjes, rokjes en shirtjes van te maken. Het was voor mij begonnen als een hobby. Voor mijn dochter en zoon maakte ik al hun kledij. Het enigste wat mij niet zo goed lukte was om de maten goed voor elkaar te krijgen. Hiervoor is het fijn om een maatschema te hebben. Om zo’n maatschema te laten maken zocht ik een onderneming die daarin wat voor mij kon betekenen.

Professioneel bedrijf

Het bedrijf wat voor mij de werktekening voor kleding heeft gemaakt is: Passion4Patterns. Dankzij de eigenaresse Hanna zijn mijn zelf gemaakte outfits helemaal goed op maat. Haar kennis ligt op het gebied van techniek. Bij haar kan jij ook terecht voor reeds bestaande patronen. Deze patronen kan de eigenaresse vergroten of verkleinen. Hoe u deze dan wilt ontvangen kan worden besproken. Er is een mogelijkheid om het digitaal te ontvangen of de patronen op papier te plotten. De verkoop van mijn zelfgemaakte spullen lopen nu super goed en ik ben blij dat ik dit bedrijf heb ingeschakeld. Neem ook een kijkje op haar op pagina om te zien wat zij voor jou kan betekenen.