Waarom een t shirt bedrukken makkelijker is dan je denkt

t shirt bedrukken

Bij vele sites is een t shirt bedrukken veel moeilijker dan nodig is. Nog te vaak horen we verhalen dat een site is vastgelopen tijdens het maken van een t shirt. Een ander vaak gehoorde klacht is het feit dat de tools van webshops niet toegankelijk genoeg zijn. Ze zijn moeilijk om te gebruiken, leveren niet de gewenste resultaten en klanten raken er door gefrustreerd. En dat is zonde, want een t shirt bedrukken kan zo veel eenvoudiger verlopen. Bovendien is het een leuk idee voor vele gelegenheden. Echter is er een webshop waar het bedrukken van een t shirt je een stuk eenvoudiger wordt gemaakt.

t shirt bedrukken

Een t shirt bedrukken: eenvoudiger dan ooit bij Omnishirt

Aan een webshops waar je een t shirt bedrukken laten kunt, heb je een aantal eisen. Ten eerste ben je op zoek naar scherpe prijzen. Ook aangename klantvoorwaarden zijn een pluspunt. Daarnaast moet het eenvoudig zijn voor jou als klant om het shirt te ontwerpen dat je voor ogen hebt. Teksten en afbeeldingen moeten eenvoudig te plaatsen zijn, je hebt geen zin in gedoe. Er is een webshop dat aan al deze eisen voldoet: Omnishirt. Er is geen eenvoudigere tool online te vinden om het design te creëren dat je voor ogen hebt. Bovendien kan je korting tot 40% oplopen als je shirts in bulk inkoopt.

t shirt bedrukken

Een t shirt bedrukken is een leuk idee voor vele gelegenheden. Misschien werkt één van je collega’s 25 jaar bij hetzelfde bedrijf. Wat een geinig idee is het dan om een foto van je collega op t shirts te laten drukken, waarna iedereen deze draagt. Maar ook voor een vrijgezellenfeest kan het leuk zijn als je een niet zo’n goede foto van de bruid of bruidegom op een t shirt laat drukken en laat dragen door iedereen.