Vandaag een tip op gebied van fashion

logo nieuw vergrootZoals jullie van mij weten hou ik mij bezig met alles wat met fashion te maken heeft. Vooral voor bedrijfskleding. Ik heb in het verleden al veel bedrijf voorzien van een professioneel advies. Ik wil het vandaag over iets anders hebben. Het heeft natuurlijk wel met kleding te maken, alleen nu voor dames met rondingen, oftewel ‘curvy’ zijn. Deze site ben ik tegen gekomen doordat ik veel van mijn vrije tijd online besteed om zo op de hoogte te blijven van de laatste trend en ontwikkelingen. Deze site heet overigens curvyfashionchicks.com. Deze website verkoopt trendy fashion kleren van bekende merken. Maar wat deze firma ook belangrijk vindt is dat het lekker zit, dus heerlijk comfortabel. Het assortiment van Curvy Fashion Chicks is zeer uitgebreid. Ik zal mijn persoonlijke favorieten beschrijven.

chrome_burgundy_1

Mijn favorieten kledingstukken

curvy_dark_low_ripped_jeans_1Ik zelf ben zeer gek op mooie jeans. Ook in deze categorie is het aanbod enorm. Dit van de nieuwste jeans tot de populaire klassieken modellen. Ik raad je dan ook echt aan hier eens te gaan kijken voor jouw volgende zomeroutfit. Een vriendin van mij had laatst de ‘curvy dark low ripped jeans’ gekocht. De pasvorm zat zo mooi. Nooit gedacht dat online bestellen zo eenvoudig uit zo pakken. Deze broek was overigens ook nog eens goed geprijsd, ideaal dus. De bestelling was overigens ook nog eens heel snel geleverd. Door het enthousiasme van mijn vriendin weet ik weet nu al dit ik hier in de toekomst ook vele kleren ga bestellen. Ik hoop dat jullie door mijn verhaal wat enthousiaster zijn geworden en ook eens een kijkje nemen op curvyfashionchicks.com, want ook de vrouwen met brede heupen willen er fashionable uitzien.