Timberland is echt geweldig!

timberlandOnlangs ontdekte ik http://www.contessa.nl/merken/timberland. Nu moeten jullie weten dat Contessa al altijd mijn favoriete winkel was, maar toen ik naar Limburg verhuisde, was er geen winkel bij mij in de buurt. Ik was dus ontzettend blij dat ik toch nog nij deze winkel kon shoppen, maar dan online. Dubbel gemakkelijk natuurlijk, want zo bespaar je toch weer veel tijd. Vroeger vond ik het geweldig om urenlang te shoppen in de stad, maar nu ik ruim 40 ben, wordt ik er vaak maar moe van. Een online shop is dan de beste oplossing.

003543-blauw

Timberland

Nu moet ik wel zeggen dat ik niet zomaar van alle schoenen hou. Mijn favoriete merk is Timberland. Daar zit eigenlijk ook een grappig verhaal achter.

Op mijn trouwdag was ik mijn schoenen vergeten, die ik aan zou doen tijdens de ceremonie. Jammer genoeg waren wij te ver weg van huis om deze nog even snel te halen. Mijn vriendin had een paar schoenen over en omdat ik niet op blote voeten zou kunnen trouwen, gaf ze me haar paar schoenen. Dit waren Timberland schoenen van http://www.contessa.nl/merken/timberland. Het waren hele gave schoenen, maar ze waren eigenlijk niet geschikt om in te trouwen, daarom zag het er ook zo grappig uit toen ik in mijn trouwjurk kwam aanlopen. Op dat moment maakte mij dit echter helemaal niets uit en omdat dit de schoenen zijn die ik tijdens mijn bruiloft droeg, hebben zee en bijzondere betekenis voor me.

003442-grijs

Nu ben ik dus steeds op zoek naar de beste deals op Timberland schoenen. Toen ik http://www.contessa.nl/merken/timberland had gevonden, was ik dus echt heel blij, omdat ik hier schoenen van dit bijzondere merk kon vinden die er niet alleen goed uitzien, maar ook nog eens heel voordelig zijn. Een echte aanrader voor fashionista’s!