Salon Beau Rivage, een goede kapper in Utrecht

goede kapper in Utrecht

Salon Beau Rivage is een bijzonder goede kapper in Utrecht. Wanneer je alleen maar jouw haren wilt laten kippen, is een afspraak niet echt nodig. Echter raden zij wel aan om een afspraak te maken als jij meer met jouw haar wilt laten doen.  De stylisten die hier werkzaam volgen de nieuwste knip- en kleurtechnieken op de voet. Hierdoor hoef jij niet bang te zijn om een ouderwets kapsel te krijgen. Volgens de laatste mode wordt er geknipt, tenzij je natuurlijk een geheel ander kapsel wilt hebben. Voor mijzelf heb ik een afspraak gemaakt, echter weet ik nog niet wat ik precies met mijn haren wil laten doen.  goede kapper in Utrecht

Afspraak bij de goede kapper in Utrecht

Salon Beau Rivage, een zeer goede kapper in Utrecht, kan de mooiste creaties maken, van elk haartype. Omdat ik een afspraak hier had gemaakt, maar nog niet precies wist, wat ik met mijn haren wilde, heb ik verschillende modellen bekeken. Zij hebben hier verschillende boeken met modellen waaruit je eventueel een keuze uit kan maken, De kappers hier, weten als de beste of een bepaald kapsel wel of niet bij jou zal staan.

Omdat ik eerdaags een bruiloft heb, wilde ik mijn haren een keer in de krul hebben. De kapster heeft een geweldig resultaat neer gezet en daar ben ik erg blij mee.