Kapsalon in Aalsmeer

Ik wilde total iets anders doen met mijn haar, maar ik wist nog niet wat. Daarom wilde ik naar een kapsalon Aalsmeer of daar in de buurt. Ik had heel erg lang haar en droeg het altijd op een staart. Iedereen zei dat het zo saai was. Dan heb jij lang haar waar jij zoveel mee kan en dan zit het altijd in staart. Maar dat deed ik omdat ik anders mijn haar iedere dag met een stijltang glad moest maken. Met drie kinderen had ik daar geen tijd voor en eigenlijk ook geen zin in. Dus dan maar naar een hairstylist.

De zaak die mijn haren een mooi kapsel bezorgd heeft heet: Hairstudio Get the Look. Bij deze kapsalon in Aalsmeer zitten de kwaliteiten in het verven, knippen en stylen van het haar. Samen met de medewerker hebben wij besloten om mijn haar in een boblijn te knippen. Hoe gaaf is dat, van achter kort en dan aan de voorkant wat langer. Ik ben zo blij met mijn nieuwe coupe en dat ik de stap heb durven te nemen om een nieuw coupe te nemen. Ik kan niet anders zeggen dat de medewerkers heel vakkundig zijn en alles weten over de nieuwste technieken en trends. Dit wordt voortaan mijn vaste kapper.