Goede kapper in Venlo gevonden

Het mooie weer komt er weer aan en dan wil weer naar kapper Venlo. Als het mooi weer wordt, dan ben ik ook weer vrolijker. Dan krijg ik weer zin om van alles te ondernemen. Daar hoort mijn haren knippen ook bij. Een leuke korte coupe daar zat ik aan te denken. Misschien wel een boblijn erin. Nu heb ik lange haren tot op mijn rug. Of het kapsel wat ik bedacht had mij ook zou staan wist ik niet. Dat zou een hairstylist vast wel weten. Daarom zocht ik naar een naar een goede zaak waar zij veel ervaring hebben op het gebied van styling.

Vakkundige medewerkers

De onderneming waar ik mijn haar heb laten knippen heet: Kek Haarmode. Dit bedrijf heeft vakkundige medewerkers in dienst die alles weten over de laatste trends. Het personeel neemt alle tijd voor jou en geven een goed advies. Zo hebben zij mij ook goed geadviseerd. Ik vertelde mijn wensen aan het personeel en vroeg of een boblijn ook zou staan. Bij mijn gezichtsvorm zou het wel kunnen. Ook heb ik een mooi nieuw kleur voor mijn haren gekozen. Ik ben zeer tevreden met het resultaat van deze kapper in Venlo.

Jij kunt bij deze zaak terecht voor verschillende behandelingen zoals:

  • Knippen
  • Watergolf
  • Wassen
  • Drogen
  • Permanent
  • Coupe Soleil
  • Highlights
  • Kleuren