Puur vakmanschap, een schoenmaker in Rotterdam

Zeer tevreden over de geweldige service van schoenmaker RotterdamVandaag de dag gooien veel mensen hun oude schoenen weg zodra zij in de gaten krijgen dat de zolen zijn versleten. Voor mijn kinderen heb ik dat ook vaak gedaan omdat tegenwoordig een nieuw paar schoenen veel goedkoper is dan deze te laten maken.

Een tijd terug had ik een paar mooie pumps gekocht en deze waren aardig aan de prijs. Moet er wel bij zeggen dat dit een goed merk was en er dus wel langer dan een maand op on lopen.  

Vervelende stoeptegels

Helaas gebeurde het al na een week toen ik mijn nieuwe pumps aan had, dat ik tussen een stoeptegel bleef hangen. Mijn eerste reactie was om mijn pumps er snel uit trekken, maar daar beschadigde ik ook mijn hak mee. Gelukkig heeft de schoenmaker uit Rotterdam mij goed geholpen om de schade aan mijn hak te herstellen.

Niet alleen voor het repareren van schoenen ben je hier aan het juiste adres. Zo is het ook mogelijk om hier mooie naambordjes te laten maken en huissleutels bij te laten maken. Zelfs voor veters en riemen n\kan je hier terecht. Ik ben in ieder geval super tevreden over de reparatie aan mijn pumps, want geld voor nieuwe te halen had ik niet.