Nubikk herenschoenen

De feestdagen komen eraan, en als je niet goed weet wat je voor je familie, vrienden en geliefden moet kopen, dan heb ik hier alvast wat tips. Ik heb zelf een man in mijn leven, die niet snel tevreden is. Eten moet biologisch, zijn telefoon moet altijd de nieuwste zijn, en zijn kleding wilt hij zowel high fashion als draagbaar. Ik was lang voor hem op zoek naar het perfecte cadeau, maar durfde niet zomaar iets te geven. Uiteindelijk had ik voor hem ontzettend mooie Nubikk sneakers  gekocht, en voor het eerst was de man tevreden!

Deze schoenenlijn heeft sneakers en boots, maar ik ging echt voor de sportieve look. Ze hebben een vrij normale typische sneaker uitstraling, maar met luxere details. Het materiaal alleen al, je voelt dat er zorg in de productie ervan zit, en dat het leer van hoge kwaliteit is. Zulke schoenen zien er niet alleen wat chiquer uit, maar gaan ook langer mee. Ideaal.
Mijn tip voor als je niet weet wat je aan je schoonouders, zusje of een vriendin moet geven, is dat je ze moet laten raden. ‘Wat denk je dat ik voor je heb?’ Ze raken enthousiast en gillen meteen dingen eruit waarvan ze hopen dat je die hebt gekocht. Kies daar lekker een cadeau uit!
Als je heel erg twijfelt over bijvoorbeeld iemand zijn kledingsmaak, dan is het altijd verstandig een bon te geven. Deze haal je bij de winkel zelf, even naar de kassa, hup 20 euro op de bon, lief kaartje erbij en door. Zo zeg je: ik weet dat je van deze winkel houdt, en ik hou van jou, dus koop jij maar iets dat je leuk vind op mijn kosten.
Verder doen behandelingen het altijd goed. Wie zegt er nou nee tegen een gratis massage? Even je gehele rug goed onder handen nemen, of je voeten? Schrijf het op een kaartje, maar wees wel zo slim om er een datum bij te zetten. Een kaartje met: ‘Ik neem je 1 x mee naar een massagetent’ is natuurlijk snel gefikst, maar negen van de tien keer gaan jullie niet meer. Voor jou is dat niet zo’n big deal, maar voor de persoon aan wie je dit cadeau hebt gegeven zal het voelen alsof je eigenlijk hem blij maakte met een dode mus. Gok een datum in de wilde weg: 3 December! Tegen de tijd van 3 december kijken jullie of het uitkomt, zo niet, nieuwe datum prikken.

Dat waren een paar van mijn tips, ik hoop dat jullie er wat aan hebben! Ik rol al jaren zo de feestdagen door, en hoop dat ik zelf dit jaar ook een paar mooie sneakers krijg (hint).