De leukste baby- en kinderkleding merken

Als je voor je kind of baby kleding gaat kopen wordt je overspoelt door de verschillende vormen, maten, stijlen en merken. Naast eigen huismerken van de HEMA, Zeeman en Primark zijn er merken met een eigen identieke stijl voor je kleintje. Van stoerdere kleding, naar lief en schattig voor je kind. In deze blog enkele merken voor kinder- en babykleding. 

Like Flo

Een populair en Nederlands kledingmerk is hoe je Like Flo kan omschrijven. Ze hebben zowel voor jongens als voor meisjes kleding te koop. Ze gaan van baby- tot kindermaat. Het is een leuk, modieus en kleurrijk merk. Hartstikke leuk bij je vrolijke kleuter. Het is ook nog eens prima betaalbaar. De kleding wordt ook als zeer comfortabel omschreven door zijn warme stoffen. Dus als je jouw kindje een kleurrijke maar comfortabele dag wil geven zit je bij dit merk goed. 

B Nosy

B-nosy is in 2015 voor BRNDWRKS opgericht. Ze hebben net als Like Flo een collectie voor jongens en meiden van de leeftijd 2 t/m 12. De B nosy kleding staat bekend om zijn kleurrijke kleding met veel verschillende thema’s. B nosy staat bekend om zijn mooie prints, dessins en identieke kleding. Vaak zijn er metallic details te vinden op de veel verschillende stoffen van de kleding. 

Vingino

In 2001 is Vingino in Nederland opgericht. Het verkoopt stoere kleding waar, volgens Vingino, elk kind zich zelfverzekerd in voelt en er cool uit ziet. Het merk verkoopt vrijwel alles voor jongens en meisjes van de babyleeftijd tot tieners. Dankzij de beste denim stoffen straalt de kleding een relaxte look uit. De kleding is van goede kwaliteit en gaat lang mee.