Dameskleding met een prima kwaliteit/prijsverhouding

Lookbook_CheckDeluxeDameskleding met een prima kwaliteit/prijsverhouding

Ik vind de dameskleding van Claudia Sträter onmisbaar in mijn garderobe. Al vroeg kwam ik in aanraking met het merk. Toen ik nog geen weet had van mijn lichaam – wat wel en wat niet te dragen – kwam ik per toeval in een van de winkels terecht en werd ik op een fijne manier geholpen. Normaal is het vaak een beetje vervelend, geholpen worden, omdat je meestal dingen krijgt aangereikt die niet binnen je comfort zone zitten, het staat dan misschien wel, maar eenmaal gekocht kom je er achter dat je het eigenlijk nooit aandoet. Te gedurfd dan misschien. Bij Sträter was dit anders, zorgvuldig werd dameskleding uitgezocht geschikt voor mijn lichaam. Zo wist ik na een bezoek al waar ik mijn accenten op moest leggen, zodat mijn lichaam mooi en vrouwelijk naar voren kwam. Ook hielden ze rekening met je stijl, ik ben niet erg uitgesproken en wil dit liever ook niet zijn, hier paste dan ook mooie en elegante dameskleding bij, die niet te frivool waren. Ik kan niks negatiefs zeggen over dit merk, ik vind het bijzonder mooi en koop al jaren met plezier bij deze winkel. Sinds ze online ook verkopen, en ik een beetje de dameskleding heb leren kennen, kan ik nu blind via het internet bestellen wat ik wil. Ik ben nog nooit teleurgesteld, alles wat ik koop past en staat ook nog eens goed. Je weet immers wat je kan verwachten wanneer je weer een nieuwe collectie ziet, en kan daar zo uithalen wat bij jou past of niet. Zeker 1x per jaar ga ik nog wel eens langs de fysieke winkel, ik word dan graag geholpen en kom meestal terug met drie stuks, waar ik weer een hele nieuwe garderobe mee kan maken. Je hoeft niet veel te hebben om er altijd verrassend en stijlvol uit te zien en dit vind ik een fantastisch gegeven. Zo leer ik speels met mijn kleding om te gaan en investeer ik in duurzame kleding, zonder teveel uit te geven aan kleding met mindere kwaliteit.