Assortiment uit meer dan 4000 stoffen

Stoffen

Waar heb je een keuze uit meer dan 4000 stoffen, bij De Stoffenkraam natuurlijk! Gewoon een effen kleur, eentje met bolletjes, bloemetje of een andere print. Je kan het hier allemaal vinden en je hoeft hier niet eens de deur voor uit te gaan. Makkelijk online een bestelling plaatsen en deze al binnen twee dagen ontvangen. Behalve het geweldige assortiment wat hier te vinden is, staan er duidelijk foto’s op de site erbij. Ook staat erbij vermeld waar deze stof geschikt voor is.

Stoffen

Bijzonder mooie stoffen hier te koop

Een bestelling heb je hier zo gedaan. Je moet echter wel weten hoeveel meter stof je nodig hebt en vult dit online in. twijfel je over een bepaald product, dan is het ook mogelijk om hier een stukje van te bestellen, een monster noemen ze dat.

De leukste kleren heb ik in de kast hangen. Elke keer is het weer genieten wanneer ik een eigen gemaakt kledingstuk aan trek. Merendeel heb ik katoenenstof gekocht. Behalve dat dit erg makkelijk in elkaar te zetten is, draagt het heerlijk. Vooral op de warme dagen is het een heerlijke stof om aan te trekken.

Neem ook een kijkje op de website van De Stoffenkraam. Want niet alleen kan je hier de mooiste stofjes kopen met leuke printen erop. Ook voor de mensen die liever haken of breien kunnen hier goed slagen. Want in dit assortiment is ook mooi brei- en haakgarens te vinden.