Woolrich winterjas

Ben je op zoek naar een nieuwe winterjas zodat jij warm kunt blijven in de winter? Kies er dan voor om een woolrich winterjas aan te schaffen. Het merk woolrich is ontstaan in 1830 door de twee zaken partners john rich en daniel moccormick. Zij begonnen met het produceren van dekens voor houthakkers die in die tijd in de omgeving werkten. Omdat zij het koud hadden wilden ze graag gebruik maken van de wollen dekens. Ook tijdens de Amerikaanse burgeroorlog besloot woolrich om kleding te maken die mensen warm hield. Denk bijvoorbeeld maar aan warme winterjassen maar ook warme truien die comfortabel waren en je daarnaast goed warm hielden. Op de dag van vandaag kun je kiezen uit een grote collectie en is er altijd wel een woolrich winterjas te vinden die past bij jouw wensen.

Ambities

Woolrich is dus een internationaal merk dat uit Amerika komt. Het merk heeft veel verschillende ambities en zo hebben zij ook bijvoorbeeld een speciale jas gemaakt voor de arbeiders die werkten in de pijpleiding in Alaska. Omdat het hier erg koud was moesten de arbeiders een woolrich winterjas hebben die temperaturen van 30 graden onder nul kon weerstaan. Hierna is het merk begonnen met het maken van nog meer winterjassen, aangezien de eerste ontwerpede jassen dus een groot succes bleken te zijn. Je kunt een woolrich winterjas bij Hans Voortman aanschaffen. Er zijn veel verschillende modellen waar je uit kunt kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een jas met bontkraag, of een ander model.

Jouw droomjas vinden

Op de site van Hans Voortman kun je bij het overzicht van het merk woolrich direct zien welke jassen er allemaal beschikbaar zijn. Ook kun je het aanbod filteren op bijvoorbeeld jassen, wanneer je verder geen andere kledingstukken van het merk wilt aanschaffen. Ook heeft Hans Voortman meer informatie over elke jas. Door op de foto te klikken zie je meer product informatie zoals van welk materiaal de jas is gemaakt.