Wat is dat, een banlieue trainingspak?

Het sportmerk ‘Banlieue’ wordt populairder met de jaren.Het merk biedt allerlei sportkleren en life-style producten aan. Zo kan jij jezelf verwennen met een banlieue trainingspak, dat je comfortabel aanvoelt tijdens het sporten. Het is dan ook niet enkel de stof die dit trainingspak aangenaam maakt. Het kent ook een elegante uitstraling. Want zeg nu zelf, het is toch fijn om er goed uit te zien wanneer je sport, niet? Sport je niet graag en denk je: “verdorie, dit is zo jammer, want het is een mooi trainingspak”? Geen paniek. Het is, door de zachte stof die als de hemel aanvoelt op jouw huid, ideaal om te dragen als huispak!

En dat is ideaal voor sporters?

Een banlieue trainingspak? Comfortabel, mooi en zacht?! Dat klinkt als muziek in de oren. En dat is het ook. Tijdens het sporten voelt dit banlieue trainingspak aan alsof het op maat gemaakt is voor jou. Het lijkt zelfs dat men wist dat jij, die fantastische sporter/sportster, dit pak ging aankopen en ze jouw unieke maten kenden. Want het trainingspak als gegoten, voor zowel vrouwen als mannen! En voor elk maatje is er een plaatsje, super toch?

Ik hou écht niet van sporten..

Goh ja, allemaal goed en wel voor die ‘fantastische sporters’… Maar ik ben écht niet sportief aangelegd. Wat nu?
Geen zorgen! De zachte en comfortabele stof biedt je thuis heel wat comfort aan. Moet je een dagje van thuis uit werken, studeren, of gewoon even chillen in jouw zetel? Dan is dit trainingspak ideaal voor jou! Je hoeft er echt niet in te sporten.
Moet je jouw hond uitlaten, maar heb je geen zin om je alledaagse kledij aan te doen? Met dit trainingspak stap je naar buiten, zonder er ‘slordig’ uit te zien! Dit pak heeft namelijk ook een elegante uitstraling! Super toch?