Top 3 fashion cadeau’s voor de man

  1. Arrow Fitted overhemd, blauw gewassen (button-down)

De licht jeansblauw button-down overhemd met langen mouwen van Arrow in een moderne fit pasvorm. Deze Amerikaanse overhemd is een sportieve, casual en fashion overhemd voor elk gelegenheid van gewassen 100% easy care katoen. De overhemd is netjes en toch stoer afgewerkt met manchetten en geschikt voor normaal tot lange mannen. Combineer deze uitgewassen op een lichte of donkere ripped spijkerbroek voor de complete stoere look. In combinatie met een nette rechte pijpen spijkerbroek heb je een perfecte casual business look.

  1. Bretels smal, blauw met motief

Deze smalle marine blauwe bretels met x-jes design is heel bijzonder en past leuk op een lichtblauwe of witte overhemd. Deze bretel is 2.5 cm breed en de lengte kan aangepast worden op de lichaam lengte. Voor een business look kun je deze combineren op een overhemd en een donkerblauwe spijkerbroek. Voor de stoere look kun je de bretel gewoon op je overhemd doen in combinatie met een blazer of vest.

  1. Korte broeken heren

Met de zomer zijn korte broeken heel handig en gewild. De korte broeken van hemdvoorhem.nl kun je combineren met de verschillende T-shirts en polo shirts. Voor een bijzondere en uitdagende casual business look kun je een van de korte broeken in Chinostyle ook combineren met een frisse en moderne overhemd uit de nieuwe collectie overhemden. Zoek je een leuke fashion cadeau voor hem? Deze korte loungebroeken zijn geschikt voor strand, thuis en voor een BBQ feestje in de tuin.