Tassen4Jou

banner_leftTassen4Jou is een webshop die allerlei diverse soorten tassen verkoopt. Wat voor tas u ook zoekt, het tassen4jou assortiment heeft het voor u op vooraad. U vind bij ons veel grote merken en u heeft keuze uit echt en nep leer.banner_right

Bij ons vind u topmerken zoals Bulaggi, David Jones, Eternel, J&D Paris en Flora&Co.
De merken die echt lederen tassen verkopen zijn Kysma, Chabo Bags, Bag2Bag en Burkely.
Van de bovenste rij merken hebben wij de hele collectie van tassen in ons assortiment. Zo zorgen wij dat er voor iedereen een tas aanwezig is. Deze tassen vallen onders onze aantrekkelijke prijs kwaliteit verhouding.logo

Tassen4Jou heeft een ruime keuze aan soorten tassen.  Binnen deze categorieën is er ook nog eens super veel keuze. Wij verkopen trendy tassen van leer of nep leer, laptoptassen, herentassen, werktassen, portemonnees, clutches en schooltassen.

Wij doen niet aan lange levertijden. Alle producten in ons assortiment die te vinden zijn in onze webshop, zijn allemaal op vooraad. Zo voorkomen wij lang wachten op bestellingen en ronden wij ook sneller de bestelling af.

Wilt u op de hoogte blijven van alle aanbiedingen op onze topproducten? Deze delen wij via Facebook. Geef ons dus een Like en wij brengen u onze nieuwtjes en kortingen.