Deze tassenwinkel in Venlo is echt mijn favoriet

tassenwinkel Venlo

tassenwinkel Venlo

Vorige week heb ik weer eens een ongelofelijk mooie aankoop gedaan bij mijn lievelings tassenwinkel in Venlo. Al een langere tijd was ik op zoek naar iets om al mijn spullen te vervoeren naar mijn school. Voorheen had ik er namelijk eentje, maar die was niet van erg goede kwaliteit. Daardoor begonnen er scheurtjes in het materiaal te komen en durfde ik hem niet meer te gebruiken voor zwaardere spullen. Het liefst wilde ik dit keer iets van leer, ondanks dat dit natuurlijk iets kostbaarder is. Dat wilde ik er graag aan uitgeven, want het gaat ook gewoon een stuk langer mee.

Een hele goede keuze

Toen ik bij de tassenwinkel in Venlo kwam, werd ik meteen heel erg hartelijk ontvangen. Daardoor voelde ik mij meteen erg winkel en had ik zin om te gaan kijken naar het aanbod. Het assortiment aan verschillende dingen die ze hadden was op dat moment enorm groot en dat zal nu nog wel zo zijn. Daardoor vond ik het maken van een keuze best wel lastig, maar gelukkig kreeg ik goed advies van de verkoopster. Ik ben heel erg blij met mijn aankoop en weet zeker dat ik hier veel plezier van ga hebben.