Sleutelhanger bedrukken? Ontdek je opties bij Keycord-lanyard

Wanneer je op zoek bent naar een unieke en leuke manier om jouw bedrijf te promoten kun je terecht bij Keycord-lanyard. De naam zegt het al: hier kun je onder andere allerlei keycords bestellen voor verschillende gelegenheden. Wellicht wil je jouw medewerkers een leuk presentje geven, zoek je nog een leuke toevoeging van het kerstpakket of heb je binnenkort een beurs waarbij je keycords wilt uitdelen. Wat de gelegenheid ook is: bij Keycord-lanyard kun je een mooie keycord vinden en naar eigen smaak laten bedrukken. Wat dacht je van jouw bedrijfslogo, een inspirerende tekst of beide? Je bepaalt zelf wat er op de keycords komt te staan. Je kunt ze ook kant-en-klaar bestellen, zonder bedrukking.

Een keycord wordt veel gebruikt in het bedrijfsleven. Hier hangen niet alleen sleutels aan, maar ook lopers, badges en meer. Dat betekent dat een keycord niet alleen een ideale manier is om je bedrijf te promoten, maar ook handig is om te gebruiken. Zo sla je twee vliegen in één klap. Naast keycords heeft Keycord-lanyard onder andere ook badges, armbandjes en brillenkoorden.

Keycord-lanyard: voor ieder bedrijf

Laat je online adviseren en vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo ontdek je snel (vaak al binnen een dag) wat de kosten zijn voor de aangevraagde oplage van keycords. Daarnaast kun je ook kiezen uit verschillende soorten keycords. Ontdek de duurzame eco keycords of kies voor de rondgeweven variant. Je bent in ieder geval verzekerd van de beste kwaliteit. De keycords zijn handig, zorgen voor reclame en gaan daarnaast ook nog eens lang mee.