Ik moest op zoek naar representatieve jurken

claudia-straterIk ga na de vakantie beginnen bij een bedrijf waar ik al zo lang graag zou willen werken. Nu is er een vacature vrijgekomen, waar ik meteen op heb gesolliciteerd het was even spanend omdat ik natuurlijk niet de enige was, en omdat ik het zo graag wilde heb ik de druk voor mijzelf natuurlijk erg hoog gelegd. Omdat ik natuurlijk representatief op mijn sollicitatiegesprek wilde aankomen ben ik dan ook eens uitgebreid gaan kijken naar de juiste kleding hiervoor. Tegenwoordig hoeft het allemaal niet meer zo strak in pak maar wel netjes en boven casual. En dus ben ik eens op het internet gaan kijken op zoek naar nette jurken. Want met een nette jurk en daar nette pups onder ben ik succes verzekerd bedacht ik mij. En zo kwam ik eigenlijk al snel terecht op deze site. Wat een leuke site en ook de keuze in die keurige jurken waar ik naar op zoek was is enorm. Nou daar ben ik dan ook maar eens uitgebreid voor gaan zitten. Ik heb uiteindelijk drie jurken besteld. Voor de sollicitatie maar ook voor als ik aan de slag ga. Ik vind het dan ook zeer prettig om mij zelfverzekerd te voelen in de juiste gepaste kleding. En ook vind ik het erg belangrijk dat de jurken gedurende de hele dag goed blijven zitten. En op het moment dat de jurken binnen waren en ik deze ben gaan passen was ik meteen zeer tevreden hierover. De twee zomerjurken die ik heb besteld waren dan ook nog eens flink afgeprijsd, en de jurk voor de koudere dagen is tijdloos en ik hoop hier dan ook nog een lange tijd veel plezier van te hebben.  Ik ben voor nu helemaal klaar voor die eerste dag, maar voor nu geniet ik nog eerst van mijn vakantie!