Ik ben erg zeker als het gaat om dameskleding

Ik ben erg zeker als het gaat om dameskleding

claudia-strater

Wat fijn! De lente is weer in aan tocht en ook dan is het altijd leuk om weer bij claudiastrater.com te gaan kijken naar de new arrivals. En wat is het toch fijn om weer in die lichte kleuren op mijn werk te verschijnen. Ik heb twee leuke tops van stretchtricot besteld en ook heb ik een mooi elegante shawl mee besteld die daar erg mooi bij zal staan. E

n dat maakt mijn dameskleding meteen weer helemaal compleet. En zo kan ik dan ook altijd  de schoenen ook mee bestellen, want het nu ook weer tijd voor mooie open schoenen. Nu heb ik een mooie pump mee besteld die ik mooi onder een nette broek aan kan die ik nog heb en daar mijn nieuwe top op kan doen en zo heb ik al een mooie zomer out fit bij elkaar. En daarom kan ik de dameskleding van deze winkel altijd wel erg mooi met elkaar combineren. En vind ik het extra leuk om er bij voorbaat al van uit te kunnen gaan dat de dameskleding goed zit en mooi aan sluit. Ik heb bij voorgaande ervaringen geregeld wel eens wat moeten terug sturen omdat het tijdens het passen dan ook erg tegen viel. En dat is een domper als je echt iets leuks hebt uitgezocht bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid. Bij claudiastrater.com zit ik altijd goed en gebeurd het zelden dat ik wat terug moet sturen. Dus ik kan wel zeggen dat ik hier altijd wel op tablet kan vertrouwen als ik iets specifieks zoek voor een bepaalde gelegenheid. Maar ook voor mijn werk. Kan ik telkens weer gepaste dameskleding hier vinden. En zo is het shoppen voor mij dan eigenlijk ook geen kunst meer en heb ik het mij dan ook een stuk aangenamer gemaakt toen ik deze site had gevonden.