Hemels for Kids Vingino

hemelsforkids boxmeer

Een ondergeschoven kindje op dit blog is kinderkleding. Omdat ik zelf (nog) geen kinderen heb kom ik ook niet vaak in aanraking met kindermode. Mijn zus, die inmiddels twee dochters van 9 en 11 jaar heeft, vroeg me laatst om eens een artikel over kindermode te schrijven. Omdat ik zelf nog weinig over dit onderwerp heb geschreven moest ik eerst goede research doen. Ik kwam toen uit bij Hemels for Kids Vingino.  Op deze webshop vind je naast het merk Vingino ook nog tal van andere merken. Hemels for Kids Vingino is een merk voor zowel jongens als meisjes waarbij de woorden stoer, eigenzinnig en modieus centraal staan. Ieder seizoen komt dit merk met een nieuwe collectie die bij Hemels for Kids te verkrijgen is.

Een comfortabele pasvorm is belangrijk

JeansMijn zus en haar dochters waren razend enthousiast toen ik ze Hemels for Kids Vingino liet zien. Ze gaf aan dat het bij kinderkleding daarnaast belangrijk is dat het comfortabel zit. Op het eerste oog vond ze dat zeker het geval bij de kleding van Vingino. Om de proef op de som te nemen hebben we samen een bestelling geplaatst.  We hebben een jeans en een trui voor de meisjes besteld (zie foto’s).  Gisteren zijn de producten bezorgd en de meisjes zijn er ontzettend blij mee. De kleding zit hartstikke lekker en het ziet er ook nog een hip en modieus uit.

 

Trui