Eco vriendelijke portemonnees

dosh-rfid-aero-flame-contents ikki-snake-portemonnee-sandy-brown smartcaze-lincoln-1We worden met z’n allen steeds bewuster van het milieu en onze impact erop. Steeds meer producten en diensten worden eco vriendelijk en proberen zo weinig mogelijk schade aan het milieu aan te richten. Een van de producten die we bijna allemaal dagelijks gebruiken en ook bijna allemaal bezitten is de portemonnee. Een logisch gevolg van een eco-bewuste samenleving is natuurlijk het gebruik van een eco vriendelijke portemonnee.

Eco vriendelijk heeft eigenlijk niets te maken met de cosmetische waarde van een portefeuille. Want het materiaal waar ze van gemaakt worden kan eco vriendelijk zijn, maar hoeft het niet uit te stralen. Je kunt dus nog altijd stijlvol en elegant over straat met je portemonnee, maar dan op een wat meer eco vriendelijke manier.

Eco vriendelijk betekent eigenlijk dat de fabriek of het materiaal waar de portemonnee van is gemaakt milieuvriendelijk is. Bij de productie van de portefeuille of het type materiaal dat wordt gebruikt zorgt voor weinig CO2 uitstoot en er zijn geen dieren overleden bij het maken van de portemonnees. Deze portemonees zijn in diverse winkels, maar natuurlijk ook op PortemonneeZ.nl verkrijgbaar.

Je kunt de klassieke keuzes zoals de billfold, knipbeurs en zip-around in diverse kleuren, soorten en maten kopen. Voor het volledige assortiment voor zowel mannen als vrouwen kijk je op de website.