De leukste festival artikelen laten bedrukken

festival artikelen bedrukken

Na twee jaren zonder kunnen we nu weer optimaal genieten van festivals en evenementen. Het is daarom nu de juiste tijd om te investeren in het bedrukken van festival artikelen. Denk hierbij aan festivalbandjes, petten, keycords, zonnebrillen en bekers voor de horeca. Alles om de ervaring op festivals beter te maken. Maar wat kan je allemaal laten bedrukken en wat zijn de voordelen?

Voordelen festival artikelen bedrukken

Allereerst is het bedrukken van kleding en promotiemateriaal ideaal om de naamsbekendheid te vergroten. Zo kiezen veel festivals voor het laten bedrukken van petten en T-shirts. Voor festivalgangers is het leuk om artikelen te krijgen op een festival. Voor de organisatie is dit ook positief. Want de bedrukte T-shirts en petten zie je bijvoorbeeld weer terugkomen op de social mediakanalen van de feestgangers. Kortom, de bedrukte artikelen zorgen voor een groter naamsbekendheid. Zie het als een extra marketingkanaal.

Welke festival artikelen bedrukken?

Op nummer 1 staat natuurlijk bedrukte festivalbandjes. Geen enkele festival kan zonder de festivalbandjes. Bedruk ze niet alleen met de naam van je festival, maar maak ze ook opvallend. Hierdoor vallen de polsbandjes op. Zowel op het festival als op foto’s.

Op nummer 2 staan bedrukte petten. Zeer praktisch voor bezoekers en daarom ook ideaal als promotiemiddel. Geef het bijvoorbeeld weg of verkoop het op warme dagen. Ook hierbij is opvallen belangrijk. Kies daarom voor opvallende kleuren of opvallende logo’s.

Tot slot zijn bedrukte T-shirts en hoodies, regenponcho’s en bedrukte drinkbekers ook altijd populair op festivals. Kijk daarom altijd verder dan alleen festivalbandjes. Bedrukte artikelen maken het persoonlijk en unieker. Het is altijd leuk om een bedrukte artikel erbij te pakken die je herinnert aan een tof festival.

Waar festivalartikelen bedrukken?

Wil je beginnen met het laten bedrukken van festivalartikelen? Kijk dan eens op de website van groothandel Attentie.nl. Zij bedrukken relatiegeschenken, promotietextiel en promotiemateriaal. Hierdoor weet je zeker dat je alle artikelen vindt. Daarnaast is Attentie.nl landelijk bekend als betrouwbare partner en biedt het scherpe prijzen. Kortom, een win-win situatie.