Deze tassen moet je in huis hebben

Ken je het probleem dat je weg wil maar geen juiste tas kan vinden? Geen rugzak voor een dagje uit, geen handtas die bij de outfit past of geen shopper voor de boodschappen. In deze blog lees je meer over een aantal soorten tassen die je absoluut in huis moet hebben, om het probleem in het vervolg hopelijk te voorkomen.

Schoudertas

Een schoudertas is een hele veelzijdige tas die voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Zo is een schoudertas ideaal voor bijvoorbeeld school of werk. Dat omdat boeken en een laptop makkelijk passen, maar ook omdat hij makkelijk mee te nemen is. Het voordeel van een schoudertas ten opzichte van een rugzak is dat je direct bij de spullen in de tas kan, zonder hem eerst af te hoeven doen. Handig dus als je even snel je telefoon of portemonnee nodig hebt.

Luiertas

Als je jonge kinderen hebt weet je dat een luiertas kopen eigenlijk geen keuze is. Zeker voor baby’s moet je zo bizar veel spullen meenemen dat het nooit gaat passen in jouw eigen tas. Daarnaast moet je er ook constant bij kunnen, omdat je genoeg luiers moet verschonen en acuut een flesje moet opwarmen. Een luiertas heeft vakken voor alle benodigdheden voor je kinderen zoals luiers, luierdoekjes, flesjes, speen en melkpoeder. Daarnaast heeft de luiertas een band waarmee je hem makkelijk om de kinderwagen kan hangen, zo hoef je er niet zelf mee rond te sjouwen, wel zo fijn als je ook al constant een kind in je armen hebt.