De ultieme kledingaccessoires voor dit najaar

Details kunnen het verschil maken en dat is ook zeker het geval als het gaat om kleding. Er wordt dan ook wel eens gezegd dat accessoires een outfit kunnen maken of kraken. Wil je zeker weten dat je stylish voor de dag komt en dat je de juiste accessoires draagt voor bij jouw outfit? Lees dan vooral verder, want in deze blog vertel ik je er meer over!

Kies altijd voor een bijpassende accessoires

Als je op zoek gaat naar de juiste accessoires voor bij je outfit, is de belangrijkste regel dat je ervoor zorgt dat de accessoire goed past. Daarbij moet je bijvoorbeeld opletten op de kledingstijl die je draagt. Draag je bijvoorbeeld een outfit met verschillende prints en verschillende (felle) kleuren, dan is het vaak verstandig om dit te combineren met minder prominente accessoires. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een mooie rustige dames portemonnee in een leuke bijpassende kleur.

Draag je een wat minder drukke outfit? Dan kun je dit prima combineren met wat prominentere accessoires, zoals een tas met een mooie print van Bear Design of opvallende sieraden, zoals oorbellen, een mooie ketting of een armband.

De juiste accessoires voor de gelegenheid

Of een accessoire gepast is, kan ook goed afhangen van het type situatie waarin je je bevindt. Als je bijvoorbeeld naar een festival gaat, is het prima om opvallende accessoires te dragen met drukke prints en kleurrijke designs. Als je daarentegen naar een begrafenis gaat, dan zijn de zojuist omschreven een stuk minder gepast.