Zoekt u sokken met een medisch design? Kijk dan even hier!

Ik ben al een aantal jaar een student geneeskunde en ik heb veel geleerd de afgelopen jaren. Iedereen weet dat het een zware studie is en dat wij veel moeten doen om onze studie goed te kunnen afronden. Ik heb gemerkt dat veel studenten de druk ervaren om deze studie goed af te ronden en dat er veel tijd voor nodig is om dit tot een succes te maken. Ik leer zelf gelukkig erg makkelijk, maar anderen hebben er meer moeite mee en dat vind ik ook echt niet heel raar en dat maakt het een stuk eenvoudiger. Ik heb veel lessen gedurende de week waarin wij ook in de praktijk dingen worden uitgevoerd. Wij beginnen het jaar met een bepaald ziektebeeld en er is veel stof die er dan doorheen wordt genomen. Het is interessant om dan ook de verhalen van de mensen te horen die leven met de ziekte. Het doet mij eerlijk gezegd echt wel veel en ik zie ook aan andere studenten die het niet ongeroerd laat om dit allemaal te zien. Ikzelf vind dat wij hier wel professioneel naar moeten kijken, maar aan de andere kant kan je het een ander ook niet kwalijk nemen dat het iemand raakt. Wij zijn allemaal begonnen met de studie om een goede reden. Wij willen namelijk mensen helpen om zich beter te voelen en zieke mensen beter te maken. Gezondheid is immers het belangrijkste wat een mens kan hebben. Dit is daadwerkelijk de basis van iemands leven en een voorwaarde voor het belang dat iemand kan hebben bij het leven. Ik heb gemerkt dat de studenten waar ik mee werk echt wel veel doen naast hun studie en heel gemotiveerd zijn om er alles uit te halen wat erin zit. Ik ben daar heel trots op en ik vind het ook heel fijn dat er meerdere studenten zijn die zo positief over hun studie denken. Dit maakt ook dat wij in het dagelijks leven veel bezig zijn met onze studie. Ik houd er bijvoorbeeld van om sokken te hebben met een medisch tintje. Sokken met een medisch tintje zijn heel vrolijke sokken en hebben een leuke kwinkslag en een knipoog naar de medische wereld en dat is grappig. Ik raad daarom ook iedereen aan een keer sokken te kopen met een medisch tintje, omdat dit op de lachspieren werkt. Ik heb zelf ook sokken met een medisch tintje en die heb ik gekocht op medsocks.com. Ik vind de sokken met een medisch tintje echt heel leuk en draag ze bijna elke dag.

Wilt u ook een knipoog maken naar uw studie door overdag sokken met een medisch tintje te dragen?

Kijk dan eens op deze site en vind de sokken die bij u past en dat is juist alleen maar leuk, omdat ook de andere studenten zien dat u het heel leuk vindt om rond te lopen met sokken die refereren naar uw studie en dat is grappig. Ik wil dat iedereen hierin zou kunnen rondlopen.

Kijk ook eens op de betreffende site voor de collectie

Het is leuk om te kopen, want:

  • Medische sokken zijn grappig
  • Zij zitten ook nog eens heel lekker
  • Het geeft een knipoog naar de studie

Op die manier kan het niet anders dan dat u een goede arts wordt.