Vanaf nu koop ik mijn spotjes hier!

philips-ledspot-mv-gu10-value-(master)_phi-mast-led-mv-value-gu10-20Dag beste lezers. Ik heb vandaag hopelijk weer een leuk artikel voor jullie. Ik moet wel zeggen dat ik vandaag off topic ga. Zoals jullie van mij gewend zijn heb ik het in vrijwel al mijn artikelen over mode. Maar omdat ik veel verschillende lezers heb, is het misschien ook wel eens interessant om het over een ander onderwerp te hebben. Zo wil ik graag een eigen ervaring met jullie delen. Het is er zoals altijd een positieve, ook geef ik jullie een goede tip mee. Ik wil het vandaag gaan hebben over spotjes. Ik moest deze laatst thuis vervangen en ik was op zoek naar een nieuw model. Ik haalde de spotjes voorheen altijd in de stad, maar daar hadden ze deze ook niet meer. Omdat je tegenwoordig vrijwel alles online kunt kopen, ging ik dit ook bij mijn spotverlichting doen. Ik typte dus in waar ik naar op zoek was en ik kreeg al snel veel hits. Na een paar websites gezien te hebben, ben ik uitgekomen bij lampdirect.nl. Het aanbod hier is groot. Zo kun je hier ook halogeenlampen en gloeilampen kopen. Dit is zeker de moeite waard om zelf eens te bekijken. Maar verder over mijn verlichting.

nl_logo

Een tevreden klant

philips-corepro-ledspot-mv-4.5-50w-gu10-(master)_phlcpledspotmv-4.5-50w-20Ik kan jullie inmiddels melden dat ik mijn spotjes thuis heb gekregen. Naar mijn mening zijn deze nog mooier als dat ze op de website staan. De LED verlichting is echt een toegevoegde waarde binnen mijn woonkamer. Ik zal overigens een paar afbeeldingen van de spotlichten hierin plaatsen. Ik ben benieuwd wat jullie hiervan vinden? Dus plaats je reactie onderaan dit artikel. Dan kom ik hier zo snel mogelijk op terug.