Goede kledingreparatie nabij Hoofddorp

kledingreparatie Hoofddorp

Ben jij op zoek naar een bedrijf waar je terecht kan voor kledingreparatie nabij Hoofddorp, dan ben je bij  de Gouden Rits aan het juiste adres. Hier is het mogelijk om jouw garderobe te verkleinen of groter te maken. Maar ook kan je hier terecht om een nieuwe rits in een jas of broek te laten zetten. Je hebt hier een de keuze uit de volgende mogelijkheden:

  • Het innemen van kleding, bijvoorbeeld mouwen
  • Het plaatsen van een nieuwe rits
  • Het aanzetten van knopen
  • Het tailleren van diverse kleding
  • Een nieuwe voering zetten

kledingreparatie Hoofddorp

Een nieuwe garderobe

Omdat ik al een tijd bezig ben om af te vallen, merkte ik dat aan mijn broeken. Op een gegeven moment kon ik deze alleen nog dragen met een riem, anders zakte deze af. Natuurlijk kon ik wel naar de winkel gaan om een nieuwe outfit te kopen, maar daar had ik even het geld niet voor. Gelukkig kreeg ik de tip om naar de Gouden rits te gaan voor kledingreparatie nabij Hoofddorp.

Dit was echt een geniale tip, want nu kan ik al mijn broeken weer aan zonder riem. Ze zitten als gegoten. Ook een par jurken heb ik laten verstellen en kan ik deze weer aan. Mijn kast is weer vol met spullen die mij weer perfect passen.