Dit zijn de mooiste herenslippers

herenslippers

Kwijtherenslippers

Nu het mooie weer is begonnen, ben ik ook op zoek gegaan naar herenslippers. Vorig jaar had ik hele fijne, maar deze ben ik kwijt geraakt. Ik heb geen idee hoe dat heeft kunnen gebeuren, want ik ben altijd best wel zuinig. Wat het meest logische is, is dat ik deze ben vergeten bij het zwembad in Turkije. Gelukkig heeft mijn vrouw een goede webshop gevonden met een heel erg groot assortiment. Daarom wist ik zeker dat ik hier iets kon vinden wat naar mijn smaak en binnen bij mijn budget valt.

herenslippers

Aanrader

De herenslippers die ik heb gekocht zijn uiteindelijk van Birckenstock. Deze waren een aantal jaren terug ongelofelijk populair, maar ik vind deze nog steeds heel erg mooi. Ook lopen deze heel erg lekker en kan ik deze prima aan naar mijn werk. Ik vind het namelijk wel belangrijk dat ik er nog representatief uitzie, want ik werk veel met klanten. De webshop waar ik dit alles heb gekocht heet Durlinger en kan ik echt aan iedereen die ik ken aanraden. Zij hebben een ongelofelijk fijne klantenservice en snelle levering. Vooral dit laatste vind ik prettig, want ik ben een vrij ongeduldig persoon als het aankomt op nieuw schoeisel. Ook vond ik het prettig dat ik meerdere keuzes had wanneer het aankwam op de betaling. Zelf heb ik gekozen voor iDeal, want dit is het snelste en zo was het direct geregeld. Zo had ik achteraf geen gedoe meer met rekeningen die nog open stonden die ik kon vergeten.