Black banana cap

Black Bananas is een kledingmerk dat niet alleen kleding verkoopt maar ook andere items zoals caps en zonnebrillen. Het is een kledingmerk dat door Wesley Balnikker is ontworpen. In dit artikel zullen wij het hebben over de caps van Black Bananas.

Black Bananas beschikt over een ruime collectie en bestaat uit joggers, sweaters, T-shirts, shorts, caps etc… Een van de nieuwe items van deze collectie is de handgemaakte truckercap en baseballcap. Een truckercap is een verstelbare cap die aan de achterzijde een druk-sluiting heeft. De trucker –en baseballcap hebben hetzelfde ontwerp. De klep van zowel de truckercap als baseballcap hebben een gebogen klep waardoor je het makkelijk kan stellen. De caps zijn van verschillende leersoorten gemaakt en hebben een hoge kwaliteit. Verder zijn de caps ook in verschillende kleuren zoals zwart, zalm, mint groen, navy, groen etc… en ze zijn voorzien van het merklogo (de apenkop) op de voorzijde. Bepaalde van de caps hebben aan de zijkant een vlammenprint.

Voor de officiele prijzen van de leuke en unieke caps kun je naar de website van Black Bananas. Je kunt ook naar andere website om deze trendy cap te bestellen, zij hanteren ongeveer dezelfde prijs als van de officiele website.

Indien jij het niet online wilt bestellen, kun je ook naar een van de fysieke winkeltjes zoals BOQZ in Den Haag, District 9 in Amsterdam, Prime030 in Utrecht, Swagstore in Rotterdam en XTREEM21 in Den Haag.

Conclusie

Wil jij ook zo een trendy cap van het merk Black Bananas? Enige wat jij moet doen is deze vandaag bestellen en je hebt het morgen al in huis. De betaling geschiedt achteraf en de cap wordt ook gratis bezorgd.